|
Pareri
|
|
| MilkyWay | Date: Monday, 2008-08-18, 9:03 PM | Message # 1 |
 User incepator
Group: Administrators
Status: Offline
| pana in prezent vampire knight este animeul meu fav.are actiune dar si romantism si mai este comic.are tot cei trebuie unui anime sa fie minunat.grafica-no coment.cred ca este unul dintre putinele animeuri care exista cu personaje care au ochi atat d eprofunzi.sunt minunat facuti.iar openingul si endingul sunt minunate este un anime nemaipomenit care merita vizionat singura problema este ca sunt prea putin episoade <_<
|
| |
|
|
| AloneInTheBlueRoses | Date: Monday, 2008-09-01, 11:01 PM | Message # 2 |
 USER
| MilkyWay stiam eu....mam imbolnavit cu vampire Knight acum shi eu caut poze ..cel mai mult imi place grafika:) anyway era imposibil sa nu postezi tu aici doar iti place asha de mult animeul
|
| |
|
|
| Shekinah | Date: Sunday, 2008-09-21, 6:33 PM | Message # 3 |
 USER
Group: Site team
| intr-adevar foerte bine pus la punct anime-ul Vampire Knight, de la grafica pana la background-ul personajelor. v-as recomanda sa cititi si manga-ul, e foarte bine pus la punct si intelegi unele lucruri mai bine cred eu. de abia astept sa vina seria a doua din octombrie.
|
| |
|
|
| AloneInTheBlueRoses | Date: Friday, 2008-09-26, 6:06 PM | Message # 4 |
 USER
| Shekinah[b] multumim pentru sfat....il vom urma :)kiar este adevarat k vine seria a doua in octombrie?
|
| |
|
|
| Shekinah | Date: Friday, 2008-09-26, 9:00 PM | Message # 5 |
 USER
Group: Site team
| cu placere! da, este adevarat! seria se numeste Vampire Knight Guilty si va fi lansata in luna octombrie, sry nu shtiu sigur data! m-am interesat: pe 06.10.2008 apare noua serie VK: http://www.youtube.com/watch?v=nQ-zPS2fMBA&feature=related<--trailer
Message edited by Shekinah - Friday, 2008-09-26, 11:34 PM |
| |
|
|