Saturday, 2026-05-09, 8:19 PM
Welcome Guest RSS
Anime Death
MainPareri - ForumRegistrationLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Pareri
MilkyWayDate: Monday, 2008-08-18, 9:03 PM | Message # 1
User incepator
Group: Administrators
Status: Offline
pana in prezent vampire knight este animeul meu fav.are actiune dar si romantism si mai este comic.are tot cei trebuie unui anime sa fie minunat.grafica-no coment.cred ca este unul dintre putinele animeuri care exista cu personaje care au ochi atat d eprofunzi.sunt minunat facuti.iar openingul si endingul sunt minunate hearts este un anime nemaipomenit care merita vizionat singura problema este ca sunt prea putin episoade <_<

AloneInTheBlueRosesDate: Monday, 2008-09-01, 11:01 PM | Message # 2
USER
MilkyWay stiam eu....mam imbolnavit cu vampire Knight acum shi eu caut poze ..cel mai mult imi place grafika:)
anyway era imposibil sa nu postezi tu aici tongue doar iti place asha de mult animeul wacko

ShekinahDate: Sunday, 2008-09-21, 6:33 PM | Message # 3
USER
Group: Site team
intr-adevar foerte bine pus la punct anime-ul Vampire Knight, de la grafica pana la background-ul personajelor. v-as recomanda sa cititi si manga-ul, e foarte bine pus la punct si intelegi unele lucruri mai bine cred eu.
de abia astept sa vina seria a doua din octombrie. happy

AloneInTheBlueRosesDate: Friday, 2008-09-26, 6:06 PM | Message # 4
USER
Shekinah[b] multumim pentru sfat....il vom urma :)kiar este adevarat k vine seria a doua in octombrie? wacko

ShekinahDate: Friday, 2008-09-26, 9:00 PM | Message # 5
USER
Group: Site team
cu placere!
da, este adevarat! seria se numeste Vampire Knight Guilty si va fi lansata in luna octombrie, sry nu shtiu sigur data! tongue
m-am interesat: pe 06.10.2008 apare noua serie VK: http://www.youtube.com/watch?v=nQ-zPS2fMBA&feature=related<--trailer

Message edited by Shekinah - Friday, 2008-09-26, 11:34 PM

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2026
Site managed by uCoz